ARTICLE
1192
2afa64fdffedf3e7d893e22f4d3a32c1

Adastra gästar God Morgon Enköping

Adastra gästande God Morgon Enköping (frukostmöte/nätverksträff för näringslivet i Enköping) på Kompassen den 6 november 2019. I morgonsoffan satt arbetsanpassare Ellinor tillsammans med en arbetstagare Therese, företagare Rikard som driver Bowlinghallen i Enköping samt programledare Niclas.

2019.11.06

Adastra gästar God Morgon Enköping

 

Adastra gästande God Morgon Enköping (frukostmöte/nätverksträff för näringslivet i Enköping) på Kompassen den 6 november 2019. I morgonsoffan satt arbetsanpassare Ellinor tillsammans med en arbetstagare Therese, företagare Rikard som driver Bowlinghallen i Enköping samt programledare Niclas. Ellinor presenterade hur Adastra jobbar och vilka vi hjälper. Therese, som praktiserat på Bowlinghallen i ett år, berättade om vilka arbetsuppgifter hon utför och vad hon tycker är det bästa med att jobba där. Rikard, hennes handledare, tog upp om vilken tillgång Therese är i företaget och belyste för näringslivet att man inte ska vara tveksam till att ta emot arbetstagare från Omnia/Adastra, att det bara har varit en positiv erfarenhet. Han berättade vidare att en av framgångsfaktorerna varit matchningen och det goda samarbetet mellan Adastra, arbetsplatsen och arbetstagaren.

 

God Morgon Enköping firade 10 år med pompa och ståt på Napoleondagen och under morgonen bjöds det både på frukost och Napoleonbakelse.

51