the-slides
fade
800
8000
the-extra-config

Nu kan du köpa t-shirt och tygpåse med vinnarbilden från årets konsttävling vid Kulturveckan för alla. För att komma till butik kan du klicka på en av bilderna nedan. T-shirten finns i vitt och svart. Det finns även en tygpåse i svart med samma tryck att beställa.

 

Mer information om bilden:

Inför Kulturveckan för alla, 11-17 november 2019, arrangerades en konsttävling för barn, unga och vuxna med funktionsvariationer. Alla som ville fick rita en teckning. Årets tema var ”foto och hjältar”. Alla teckningar som deltog i tävlingen visas på en teckningsutställning på biblioteket under Kulturveckan för alla. Jury för tävlingen är arbetsgruppen för Kulturveckan för alla. Den teckning som vann ritades av Felicia Eriksson.

 

Vinnarteckningen finns på programfoldrar, affischer och flyers och går även att beställa som t-shirt samt tygpåse. 


Herr

Dam

Tygpåse


Herr

Dam
Omniabladet nr 9Glada hudik på besök i Enköping

Läs mer

Johanna har varit ute i sommaro och tagit lite bilder över vattnet.

Läs mer

Johanna från Studio Nova har knäppt höstbilder

Läs mer

Välkommen till Omnia Daglig verksamhet

Med hjälp av ett brett urval av aktiviteter, alla med hög kvalitet, ska OMNIA habilitera, förebygga passivitet och isolering samt öka den enskildes självständighet för människor i arbetsför ålder med intellektuell funktionsnedsättning.

För en del är verksamheten även arbetsförberedande. Verksamheten är en viktig del för alla i vår målgrupp och allt bygger på att skapa en ökad meningsfullhet i vardagen, personlig utveckling, trygghet och glädje.

KVALITET I ALLA DELAR
Våra aktiviteter och vårat arbetssätt grundar sig på evidensbaserade metoder inom LSS och möjliggörs genom ett framgångsrikt samarbete med lokala företag och andra enheter inom vår kommun. Effektiva arbetssätt och ett väl fungerande styrsystem har tillsammans med en kompetent och engagerad personal lett till att vi idag håller hög kvalitet i alla delar av vår verksamhet. Genom att ständigt utveckla vårt arbete ska vi nu och i framtiden vara det enda tänkbara alternativet.
801