the-slides
fade
800
8000
the-extra-config

Sommar med Omnia

"Sommar Med Omnia" är Omnia Daglig Verksamhets sommarprat. Under åtta torsdagar håller Podfunktionen lyssnarna sällskap i sommar.

Programserie: Sommar Med Omnia 

Avsnitt: 5 

Medverkande: Jörgen, Adam, Pernilla, Britt-Marie, Emma, Gunvor, Tobias 

Inspelningstekniker: Adam 

Ansvarig utgivare: Emma Rosén 

Om avsnittet: Följ med på en resa ut i vår svenska flora. Podfunktionen besöker Drömparken, Fridegårdsparken (båda Enköping) och Bergianska Trädgården där gänget gör en intervju tillsammans med trädgårdsintendenten Gunvor Larsson.

Omniabladet nr 7 VALSPECIAL

Varor och tjänster

Skyltjakt i Enköping

Läs mer

Studieibesök till Ängsö.

Läs mer

Bra skit!

Läs mer

Välkommen till Omnia Daglig verksamhet

Med hjälp av ett brett urval av aktiviteter, alla med hög kvalitet, ska OMNIA habilitera, förebygga passivitet och isolering samt öka den enskildes självständighet för människor i arbetsför ålder med intellektuell funktionsnedsättning.

För en del är verksamheten även arbetsförberedande. Verksamheten är en viktig del för alla i vår målgrupp och allt bygger på att skapa en ökad meningsfullhet i vardagen, personlig utveckling, trygghet och glädje.

KVALITET I ALLA DELAR
Våra aktiviteter och vårat arbetssätt grundar sig på evidensbaserade metoder inom LSS och möjliggörs genom ett framgångsrikt samarbete med lokala företag och andra enheter inom vår kommun. Effektiva arbetssätt och ett väl fungerande styrsystem har tillsammans med en kompetent och engagerad personal lett till att vi idag håller hög kvalitet i alla delar av vår verksamhet. Genom att ständigt utveckla vårt arbete ska vi nu och i framtiden vara det enda tänkbara alternativet.
801