SERVICE - OCH VAKTMÄSTERIFUNKTIONEN

I Service- och Vaktmästerifunktionen erbjuder vi arbetstagarna en anpassad och meningsfull sysselsättning genom att ansvara för flera praktiska uppgifter som får verksamheten att fungera i vardagen. Personalen hjälper till att skapa förutsättningar för att arbetstagarna ska kunna träna på olika arbetsuppgifter, utifrån intressen och förmåga, och en del uppgifter kan utföras helt självständigt.

Vi ansvarar för att hämta papper och andra restprodukter som vi transporterar till Återbruket, gör inköp till Caféfunktionen och köper material till vår egen funktion som vi använder vid tillverkning, hämtar och lämnar internpost och levererar lunchmat. I verkstaden tillverkar vi fågelholkar, pappersrullshållare, stövelknektar m.m., samt sågar ved och gör enklare snickeriarbeten till verksamheten. Vi utför också transporter inom LSS-verksamheten.

För att tydliggöra dagen för arbetstagarna använder vi en schematavla där det, med hjälpa av bilder och text, framgår vad var och en ska göra under dagen. Personalen använder tydliga instruktioner för att underlätta för arbetstagarna att vara så självständiga som de önskar. Det finns också hjälpmedel i verkstan som förenklar snickeriarbetet vid behov.

Telefon
070-587 46 23
073-764 58 35
073-764 58 30

Matkörning

Läs mer

Bort med EP, dit med Omnia

Läs mer

En dag på service och vaktmästeriet

Läs mer

Kontorsflytt och transsport

Läs mer
804
836