TEATER STJÄRNSKOTT

På Teater Stjärnskott arbetar vi främst med teaterproduktion och allt vad det innebär, från idé till föreställning. Vi övar skådespeleri, skapar musik, arbetar med filmkamera, tillverkar rekvisita och scenografi, tar fram kostym, mask och smink. Ett av våra mål är att varje år visa en föreställning under ”Kulturveckorna för alla”. Vi har också en kör som uppträder i olika sammanhang.

I vår egen ateljé ”Ateljé Stjärnskott” har arbetstagarna möjlighet att fördjupa sig i kostym-och textilrekvisita. Det som skapas här skapas till aktuell föreställning, vilket innebär att arbetstagarna får se sina alster användas på scenen.

Tillsammans går vi igenom dagens innehåll. Arbetsuppgifterna utförs framförallt i grupp men även individuellt. Arbetstagaren får utvecklas både som person och i sitt arbete. Vi jobbar med socialt samspel, rörelse, rytm, musik och dans utifrån var och ens egen vilja och förutsättningar. Alla ska känna sig delaktiga och uppleva att arbetsuppgifterna är meningsfulla. Glädje och engagemang genomsyrar arbetet.

Telefon
0171- 62 58 80

Kulturell workshop

Läs mer

Ett värdigt liv.

Läs mer

Genomdrag av årets föreställning "Ett värdigt liv!"

Läs mer

Stjärnskott tränar inför kommande föreställning

Läs mer

Påskvandring

Läs mer

Rekvisita inför modevisning

Läs mer

Tomten är borta!

Läs mer

Julshow!

Läs mer

Funk You!

Läs mer

Inför premiären

Läs mer
804
842