Vilsam

På Vilsam träffas arbetstagare som har behov av ett lugnt tempo och främst kommer till Daglig verksamhet för att få social samvaro.

På Vilsam erbjuds arbetstagare med förvärvad hjärnskada och med olika typer av funktionsnedsättning aktiviteter till exempel allsång,korsord, sittgympa, spel, kulturevenemang, promenader, högläsning, handarbete, samtal med mera.

På Vilsam individanpassas arbetsuppgifterna efter dagsform, förmåga och behov. Vi lägger stor vikt vid att samtliga arbetstagare upplever att de har en meningsfull sysselsättning. Arbetstagarna blir här också en del av ett nätverk och får möjlighet till ökad social samvaro i vardagen. Vi fikar tillsammans och har högläsning ur dagens tidning.
Arbetstiderna är flexibla, några arbetstagare börjar på morgonen medan några börjar på eftermiddagen och arbetstagarnaarbetar allt mellan en dag i veckan till varje dag i veckan.

Vi uppmuntrar till social samvaro genom diskussioner och de som vill har möjlighet att dricka kaffet gemensamt i den lilla och bekanta gruppen. Alla som kommer till Viljan ska känna att de får en meningsfull och bra dag och att de blir sedda för den de är.

Telefon
0171-62 68 95804
851